搜索

[东莞] 常平熊猫推荐美波新女、血战成一个钟之后既美妙感觉!

做為正常既男人有一段時間無食野、精蟲縂係激到細佬硬硬地!無計…出左問題係就解決既。好、call常平X猫经理问呢排有滴咩好野!
1 S7 g( V  b4 HX貓经理都好識做(一直以來我都係叫他幫我留因爲我同他既眼光差唔多、他幫留既囡囡服務一定好)他幫我留佐一個新女8XX、出發匯華天悦…
% D8 [6 f. `  u9 m# m* i  ~- v- [# P+ X黎到天悦,条囡上紧钟,X猫经理带我入秀房看秀等一条囡,条囡15分钟左右过黎搵喔,
4 ]1 A6 u5 }# W" j! y7 x& u 拿拿声拿房带我入房 ,一入到房间攬到實..自動車埋黎..咩都唔諗除哂d衫就去沖涼...入到去開D水沐住佢..個個樣..好靚~仲勃埋頭髮咁迷人..我都睇到頭都起埋~佢挑逗既眼神望住我..我真係暈得一陣一陣!再黎個水消..超哂水準呀..差D爆埋..係個浴室煙霧離漫既環境有咁既服務..我真係以為自己升左仙啊!幫我抹乾身,我地齊齊車住出房,我上到床,佢仲除開哂d毛巾撲向我..撫摸我全身..我揸住佢對C級奶係咁玩..好暖好軟熟~深入再用我既手指摷下佢濕滑既妹妹...佢好好反應,叫床又叫得好好聽...一d都唔假!!好投入~大家都興合合..佢就奶我linlin..含我弟弟..佢服務好..功夫足,,上套入又濕又窄既妹妹,佢上先..磨下磨下引死人..下下插到入一入..真係不得了,轉pose反轉插到佢卜卜聲..手都軟埋@@加速推爆~好舒服~沖埋身..比低家用.精蟲解決佐、個人舒服、精神佐好多!等埋下次過黎時再食多次……" X$ g: ^0 u1 y' V2 Y) H. U/ R
記得X猫经理話依家互動免费!小弟一直都未有机会试过,小弟又好想試下互動既感覺!請問各位CHING有無同小弟一樣既意望、可以約埋小弟一起過去開間互動房、互動下、刺激下…

3 d$ N8 O, @& c4 I) r: k
) j# W' k; _4 X0 q- t- _0 n
; B  o% ^* s: Q8 L& O, ~( g4 \
2 e# O; M# B1 z& t5 u& ^9 I
( k; A* N8 V$ R( N. u! U# k$ U. \/ q8 ]9 p* _- o" N5 M. E

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x