搜索

[东莞] HH熊猫场俾我再一次既震撼,服務超OK既A33號

前日我帶咗幾個朋友去佐cp多囡嘅名場之一:匯華天悅。上到4樓,熊貓經理帶入房,即刻睇女,第一批朋友已經揀到,我再睇睇二批,呢一批見到一個烏黑的長頭髮笑容甜嘅女仔,感覺唔錯,就要佢喇,A33號。. D+ h* P. e; r5 r
& d5 s1 R2 u& ]8 i. i
入到房,關門,睇到女仔系穿拖鞋,幾有性格,哈哈,我開始自己脫衣服,A33號話要幫我脫,我也幫佢脫,大家都脫光之後,佢有d怕丑,抱住我,其實佢抱住我佢嘅手一陣就放到我細佬度抓住玩,原來系悶騷型嘅,抱咗一陣就先去沖凉,做服務,本來系呢度佢想幫我跪住吹出來,不夠我話想做一次先。女仔好聽話,昨晚服務,我返到床上等佢沖完凉。. J( [% [! e; p; k
- l; \1 d, w& }3 @5 `
A33號沖完涼到床上時,我已經迫急不及待抱住佢要先做一次先,女仔拿出套幫我戴上,推我落躺在床上,騎上嚟,一開始就坐蓮姿勢,有d難以駕馭,系上面前後上下打轉,十分主動,我好中意,不過我就快出時,即刻叫停,由我主動,女仔嘅叫床聲音比較自然,唔喺裝出嚟,好有吸引力,真喺唔錯,跟住換幾個姿勢,女仔比較聽話,換乜姿勢都相當配合,抱住佢做時聞到佢頭髮香味十分清爽,最後我嘅千萬子孫出咗系坐蓮呢個姿勢!
; d5 E5 s, N- g. n8 b; {, n$ f
4 a  `" H6 n+ w6 m. t3 }
! B( ^1 f8 b' P$ @' [4 J) e0 Q) [之後d情節就省略喇,A33俾我嘅感覺真系有得贊,服務好,聽話又主動。果然系CP大場,我既主場。1 i8 ?" Y; M& q8 @
夠鐘出來啱好撞到匯華天悅7點既花街、於是拿出手機偷拍幾張!哈哈,俾熊貓經理捉到我拍照,驚喜既系他不但無叫我刪佐、仲教我滴絕活……; e, W8 O2 {! {- L& f
( o8 e0 X' k! e6 P9 c
我既菜A33
: Z6 s) M* i( I( g" z8 h0 S- x. |0 V" ~9 @# g. J5 }* {

) H6 W3 ?* \2 @. ~0 g# \花街偷拍(最後清晰那張仲系熊貓拍俾我既)% i5 @6 B+ m3 v/ o; u3 Q

5 I$ m: U, s; k, `' O+ `$ f% ]
) E! ]: `9 I0 n5 [
; w3 C5 G" y" F' A1 \+ \3 d" o
+ S! I6 E$ p8 V2 C* i+ R4 \* r5 [& m

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

相关帖子

订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
感谢分享
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
dd
还行吧
看图
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶
多少前一位
唔错唔错
蒲友网
* x' r' I; K) F/ @: x, Z' E
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
好地方………牛……
kantu
OL装没有啥吸引力
最新图文