搜索

[东莞] 天蒙蒙心沉沉,色胆研究HH熊猫推荐超级新囡NO.533

寻日过去熊猫度、啱好撞睇到搞舞花街活动LY好多、所谓人山人海!讲真我唔系好钟意呢滴场合,有滴不习惯……" B) w5 x8 C, F! {$ q
熊猫带我系最少客人既地方角度睇!我既视觉范围可以睇到十几条囡!难以下手,熊猫推荐一条風騷之王NO.5133、系既無錯,都未入房見面就摸摸我細佬- b: B. q( [3 T; r) I7 X4 C
可惜就系生的一般,睇起身都幾后生!我想熊貓既然敢大膽介紹應該服務無錯吧!唉…算啦,反正唔想去争,而且熊猫又系甘樣個樣介紹點樣好。试下啦!  W, f- g1 e0 C+ j! ^2 g; [* ^
) Y( P" Y( B* p( ~) g) ]) v8 ?
囡囡带我入房,呵呵呵!过程果然疯狂,难道呢个就系传说中既風騷大王,一流程IOS服务都好好服务!前後都一齊沖涼, 沖涼用對波磨晒全身真係好正, % N% Q4 s! c# {7 K" T
上床吹簫食旦瀨袋底做到足, 上套到我發威, 小到佢面紅氣喘, 叫聲不絕, 到最尾佢仲狼過我, 反壓我主動騎上黎, 騎到自己個身拗晒後, 揸住佢對野比佢坐爆左
$ v. p$ Z$ N3 x; s呢次…囡囡搞到我真系服佐!
: A3 \  X( R$ p( R

/ e! n! O( X  |4 M6 O" P4 d熊猫真系唔推荐错……值得一赞" a* b, D" Z8 b4 R1 u) D

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

换几张新照片啦,拜托,老是循环播放。。  发表于 2013-7-2 20:51

相关帖子

订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
样子挺漂亮的
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
唔错唔错,靓靓的妹纸
很漂亮,身材也很好噢
BUCUO
激动了
礼貌回复,感谢分享,啥都不说了,楼主很给力!
礼貌回复,感谢分享,啥都不说了,楼主很给力!
hen leng e ^
xiao MM, 我喜欢~
最新图文