搜索

[东莞] Hm國際會所食佐件未夠稱嘅培訓小妹妹,正啊。

條女未夠稱,回歸果年出世。 皮膚唔錯,不過可能發育未完全,波路一般,不過小饅頭好有彈性!!!/ |1 ?# D# [% S
後生就係資本。
( _3 Q. A0 v( A. W! t: H; |7 |囡囡話自己培訓十五日,上加一4次,呢次係第一次上單鐘。5 L- a2 R  ^# X8 w
湖南人士,O岩係鄉下出來。
2 L$ E4 h+ g& o3 s+ D怕丑,想關燈先除衫,不過我好無恥咁拒絕佐。識吹簫同做水床,吹簫OK,不過持久力差D,水床唔熟練,毒龍我唔要。" T6 ]* d! E" ]
淫水多,閪緊,女上位唔熟練,狗仔式好爽,太緊,第二Q竟然4分鐘就……
- Q3 b* C% ]. O+ X1 G- ]整個做愛過程幾乎唔敢睇我,佢越係怕丑,我越有一種凌辱佢嘅feel,大力沖佢,好興奮。
) l% X2 S3 P2 J3 A0 q& w! g
( W) ~, R- d- @2 e2 [% R$ mPink Lin,少毛,嫩鮑,陰唇好靚,可以奶閪!" h7 ]0 h9 J6 J
6 {6 Z( U0 H6 ~( w% l
好滿足,雖然我係一個裝修佬,無乜錢,不過好耐未食過咁幼嘅幼幼lar,所以埋單600人仔,找返幾十蚊散紙俾佐佢。+ x3 c) |, n% K; I( I; Y

5 F0 \  N0 t6 `哦,唔記得講,囡囡叫紅紅,湖南樓底或者漏底人(未聽過,大概呢個音。)
6 O9 `& u$ P0 V6 Q
* \7 |5 ]% L$ s/ \  }3 X7 q想食新鮮嘅Ching快手啦,掛牌后俾人日屌夜屌,好快就殘啦。9 r2 H! w. E( A0 @; J+ ]4 Y( O
) o9 I8 t0 X+ F
哦,仲唔記得講,女女好純(鈍?),對偷拍無防備,可以影相,而且好容易偷影。基於她人隱私就……求其發兩張lar,哈哈哈。/ u# n- a5 Y% D: L5 I! `5 `

3 U8 D4 Y4 M) q/ a  P- y最後一個哦,唔記得,囡囡好窮,無手機用,真係慘。不過佢應該好快就搵得多過我。% M( A- R* ~, i% ~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
楼主,系娄底。
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
谢谢楼主 储够弹药来试试
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
年轻就是好吃啊
看看再说吧
ll258 发表于 2013-3-22 00:38
% x; P9 [' i2 Z# k, O9 k3 o$ @0 u1 z看看再说吧

- s1 R9 g$ [2 n看看再说吧
不错,纯纯的就是好
最新图文