搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

+ h/ J& b( F# \+ b+ X8 X  u( n# }, n* l) n7 @( Z! i! t1 q) G3 c& h/ x0 o
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)/ S& N5 g7 K6 `8 i
' B% _+ F; T7 B1 e
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
) f: Y. f% |: Y' e
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。. a. M: e0 v% r6 b# a4 I- b
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。% m. p! T3 }+ \* S+ o+ \) C
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。
2 ?9 O# j+ U& u9 v+ q' d
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。
" I* i+ k* D- s8 S) I( k    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?4 O# Q3 V- ~# E' Q! Y6 W! U. O
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)
& X/ l9 s+ I* B& `- C
7 v9 D6 ?0 @2 E, A- \  Z' C
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)
/ B3 T- P1 n! F# D: M环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏)
3 c" F) T1 u  L" \9 [4 q样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)
. ~& T/ @, W* R2 k身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)
  _* A$ d0 G; N6 p$ I态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈)
# X) Z# ]& Q6 {( q4 c# Y6 @/ o吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)
0 m" F" o8 `' w性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)0 L. k4 Y' z/ C7 {
性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)8 [: s+ Q$ E$ ^
性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)
, D- G4 \6 X& s2 T
4 a" n  _5 [; q4 p
平均分:86.25(比较满意)& ]! |- M5 t: C6 {6 q6 M

, q# i  Z; ?) f9 ~# H! H去片啦!- Q& o" y  n2 h" ^0 r
7 f- G% p. [8 m" s5 E& d/ m
更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。* P' s; N' y% g  }
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

! ^- [" }. s& Y+ g7 e: C0 H9 }  |& m( ^/ q$ p

0 W( g7 l8 _) W5 v
/ r% C& f6 _5 R6 y+ [6 d

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

; H8 @7 N" q! |: d% A1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
  e% |( i- h* ]4 o9 {% U" `
本版积分规则参与/回复主题        # p3 ~  \) M: T
收藏本站开启辅助访问4 d# Q+ p8 D; [- J  t
  A6 |4 v8 O: t3 G4 l
# X* P$ r; _3 |" }
: X, ^& ]. d( U) w( e# r

6 b7 e, {4 ~2 H" N3 g$ U* s) A. T8 A; k. L4 Z9 {# Q- p3 \" t, V
4 T' P7 Y2 m  Z  `  V3 w) j
' x# F4 y# j4 c. |6 B; ~

+ k, ~9 \% s! B4 o2 Q# V# A: ]5 N! Z2 X9 U: Q

/ V$ m3 `9 }9 e7 a7 p& G9 f5 n
; n4 q, Q7 A  X: m4 f, Y7 L" F- D, v0 N* v  V. B, Z- O
1 N6 [# U6 k& L- ]% T9 D! A/ q; n2 L
) A9 [3 `& E, v) A: u2 A' F! X2 V
& z  E. }0 e' ]% I- g3 J& h

. P/ g& @& v5 }( z# \/ o& r- o1 O0 H$ D* O; _. e9 r

& C1 u2 r6 t' a
5 i' S) l6 [% _6 q7 a( t
/ t; u$ }6 \0 y8 \4 Q
# b/ J+ y' g+ h4 D. s: ]% F
' J/ k2 X' `# h" H) n& E( ~
* `: e4 |2 q" ?9 w0 @8 v# L3 N4 e  q8 o9 y
  f8 e+ t: \+ a: x1 I1 V
1 Y0 b" I$ e/ _$ o# @
0 ]8 c& }' j: S0 L4 b
3 Q' N# l( c$ J- ?$ |: g8 u+ J
+ `1 j( N/ ]# M
" {) c& A" S3 }/ G) m! }4 s

& m, k5 w( }; [
* {  s; V6 s0 [! U7 ~% v- t
6 H, V9 w# t# k+ T7 {7 u# D
  {8 H6 T# g( M0 G* W) n
! n4 f5 [  _1 s( Z6 D: c
* v9 @+ ?* g! M  |; j' _6 Z- @5 m" s7 Y7 [1 A

$ N; p" M2 f# n( z& j2 B2 J/ ~: ~# I& d
# m* t, i* N3 i+ F6 l& P5 u: O& s
0 @+ }' d8 N% c0 {- |; b' o/ p

" h4 W4 M# N+ L0 Z- W1 D4 `- h1 v" p2 i# t5 y4 ^

7 A  W* `7 f9 i- O1 L& F: p7 R
- h7 Z5 d* P( D, i/ E
- Y/ S3 f4 r9 Y: q2 v3 G/ \9 @
: J2 r" h* v% \( ]1 }+ V5 ^试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出
. F8 x  i0 c  ]7 l6 ^% P7 v4 c" {6 ^; F积分: 56 |用户组: 注册会员+ M: J3 h6 @) E' A& q; V7 o
快捷导航0 K1 I2 r) s6 `4 n- {
首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理
  b0 y/ |6 M1 ~) L; W  d5 i! d) ^+ [
. o$ G& G- L. x: o' ~" B

0 t' W: L5 y" v0 |; `) k8 w2 ^% d

G1 k5 X+ h- t) i/ |
! b9 P0 f5 M) @7 |. ~
9 x+ i; e! C$ S4 T9 w4 w( B2 v6 R' p- I) S, y, Z1 j3 p

+ t! d/ U: }  W) z
& V% P. h: z8 L* K1 Z/ q  H0 M) o3 v; f% t! B9 T) B0 T5 ?. ~
' Y. J1 E  x4 o' o  Q! q+ X
. M2 _  o, E) {# Y: ~" ]7 \7 Q
1 T1 N( p3 l0 y; G* ?
5 @% s, T4 J9 ?/ \3 p2 _3 U! o

. ]; O+ q& |+ X7 j$ W1 ^4 K$ _+ u# c- S
  Y9 F8 a: V1 u+ L7 t

: |$ j; {2 o; F; M) x: S( b# {% a% X% R' ~. D
+ ~( u" V% c0 {3 A% L

- k9 D0 L% K' y" F. R/ @0 G+ g: V& ^3 m+ i
) P* z7 x# D( N  j
6 ]. H5 x1 o% \7 a9 l+ a7 M8 g
$ J! c7 i3 O2 O+ w

0 l: |$ H: `1 w2 \( P/ r; H7 H2 Y: F( q$ R
4 ~8 L$ X$ A, ^5 s) Z* W
9 v4 ]3 H& W3 K
9 F! \5 u* h( F/ y/ ^1 k' F" K
4 v; v) z; s/ v2 P, a
7 [$ U0 q# e5 r0 `, m( ^) M5 Q
) s1 [. m" c' @, G. b2 r' i
, ?  b% U+ Y  D, M2 e: q
* X9 X% k' L9 y; h; D- w! k
. ~; J9 ]! j: D. c* c

5 O- P: W/ }: y7 O/ [' D/ s: ~  ^
. o5 B' i# V- ]+ \( @, i4 ^/ D

% u+ i. g" O& g: O" ?7 S# l7 L
* ^0 J' P+ b, G! @0 N2 q$ u! E
5 e8 d0 q% M- r' K- |1 J5 l! }% p6 ?8 P, i9 S6 g

4 k6 _4 g5 e  n1 b! v. a! x
( N3 ]' c* j3 O2 ~9 q3 |' D" _  J. e, N6 f' r9 G
0 L4 P: w0 A0 s. s6 C3 r
, L- c4 J' r7 t( G& [* }
4 D7 @' P+ Y) ]

) A6 X0 Y2 w1 j5 A  C8 v
: s. F7 K2 {: Y6 ^  |7 P9 h. ~
; j2 [" _/ B, z" o* {' |1 H
8 r8 Q. h! F/ M* X2 i0 ^" d# k( n1 C8 f$ _- K, p  w1 n1 D7 w

$ p/ I4 Z. n( @( f# q3 P: r1 s2 y, u$ ]9 P# F- O

2 h' C9 A/ k, u% ^# a
# H! r$ O& w! J* I( ^2 I$ F5 @  s& n

+ f( d% m( o5 T" F
/ X9 M4 [( z6 b  Q  ]5 c( ^1 H  M8 Q/ S1 l' k9 k; M8 j# k

! i- g+ T2 E* H  A  ]2 V7 G# e7 C# @3 ?1 d: a6 [" Y4 c
( Z; p: D7 N3 C
3 k4 L2 @" n" s
; p" m/ I) W9 r6 \! m) N' C6 [

6 L* Z4 R5 F0 V2 f5 }6 \' r0 U
; @) S2 i, ]0 d. X6 X$ C1 O' k$ K- w6 O$ Q. K" F
2 _! v' s' P1 `. X1 @- v  N
8 m& L4 o' d0 p. u5 }, i% r9 E3 v
7 `0 _* Q. Q6 c4 l! ~% i9 @, `. w$ n; d

/ Z/ L* z4 a+ N; j4 ^) ~
: `4 Z( h, O+ }4 n' P, O% `
- B+ H, u) i8 M9 B- W# M- n& X5 u: e# }

% y8 C4 x- \0 v) g" d- J( P& Z$ m+ G) N
2 w% `" ^7 }. c5 z$ _5 |3 d请输入搜索内容2 u6 M: z0 x  a/ J
# C* z) c/ J4 O5 b! I( k搜索       
% d- V5 _5 T: [( b( p: s. W»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...% Y% k2 c5 [2 x" K" e  i
12345678910... 514 P0 {. n  H! B3 Q! ^- I
2 k1 x3 C' c- q: y$ i0 {: w / 51 页下一页5 I! f4 _9 a; O8 m' O% o4 W
返回列表发新帖回复+ Q0 f8 g/ a6 o9 E! e4 l. s7 Z
( w/ e! m3 J$ \' b1 I打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]2 t  D( ~' C* J& p+ O
tsl2 f/ i0 H% [7 c! F- g: H

! O! M5 f. |& a2 p# c" m2( D, s+ _) W! y6 x7 l
+ [% f" X' \4 I; f$ z159 m& e! m/ |" K* u  v
帖子        . h8 v! ^* _; x0 T2 v7 f7 {
2748 }0 X" e" A9 g# x% [* _
积分/ O) }$ O; N% l4 R5 u! |" X  w
注册会员
* Y9 y0 j0 a2 q% u9 KRank: 2
" Z" o/ W+ @5 D7 M( f积分2744 Q4 h( Y, O4 z/ Q
发消息        1 b) r! o: v2 h8 {% a3 f
电梯直达9 L; \7 ?: c9 y! p0 N# f) q' [7 [
跳转到指定楼层 1#
- O' }& H: H0 q 发表于 2013-2-25 14:47:51 | 只看该作者 回帖奖励
% N0 u: l$ w* f+ i, g本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑5 F, r: F3 B( K% B9 M; J3 q3 ?
7 J1 k# V: X. v1 \
  l8 C3 |( T& M" ~" l  v. @" Q( \% [1 ]# H/ _
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)2 \  _* j: c9 Z# g- R; q% P
2 C) H* }8 V5 x+ a. q, c
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
4 x" G& F7 j+ Y7 f6 k    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。( @; [4 z/ r( x* }; o
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。  J/ x* A9 ~3 R9 S. T$ o
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m) I# i. V( `! r( k% F: N& _
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。, ~7 M2 z, L7 e$ U" i4 y2 z
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?
/ o& q3 |" ^4 P5 _5 {$ ]0 l: n- G                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W5 w" ]! O4 b  Z: d1 a, I9 a) M
. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^1 m! {: v1 J8 Z( l' o
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)
' q- M; r3 m7 {/ Q$ U5 a环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文