搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

7 v9 J- v, Y7 O4 Y5 }; Y" W! ?! P
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻). Y3 X) \7 ~" u7 `2 [

: O. K. A$ P6 X! U4 \" I) |     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。4 I' ^3 }( S& p5 T
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。3 p# E9 j0 U8 e; u- Y1 M# J
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。
. h! n0 n9 {4 s. U/ Y  R/ Q
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。
! v6 R9 P% l+ d2 L
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。+ \  ^: a' a3 y' Y, M0 j9 g( R
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?* i2 N0 t* B/ s, R5 ~
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)
" P7 w' T' W( i* C- b+ {/ n0 L
8 x! H, y. M( @$ E8 K9 B/ Q- n2 e
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)- D1 |4 ^9 R+ R: s
环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏)
4 Z6 a+ c# y1 Z& T1 M样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)* P. G; m1 V, P; |1 `
身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)$ n, F. b4 x0 m
态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈)
, I5 V, U1 @- R5 r! _吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)1 E7 A# v- N* ~1 X, L' o
性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)2 D* C3 j. `6 s0 F$ Q
性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)
% H" E. ^. _: L3 O  m性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)
! h5 n7 G0 P$ Q7 P
# h8 B7 M: V' F& `* q) o8 A1 ]8 l
平均分:86.25(比较满意)
/ J$ m8 k0 O, R4 ]
$ p5 M# }! f4 z. x去片啦!  _2 ]* \$ f9 I8 \# c- f" [1 a
' d% Z# U, K) M+ r! N" [( o# |: K* N
更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。
5 Y) u) Z7 ^' m; p. W
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

/ \3 U: t. ]) }, f
. v; d* S7 {- J; B9 ~$ X, _* p/ B5 i' s8 c* {" x2 z

) |. T! r- i- `4 K- O$ P

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

/ U! T4 b0 B+ b1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
% L0 q8 F. t3 F$ y! k8 S6 G6 ]. Y
本版积分规则参与/回复主题        ! m  a. u9 J8 J$ E) {
收藏本站开启辅助访问
& m1 s! O# @- g2 T! o
; o, }6 Z) Z. b  K* A& v2 Q% ?7 i7 [+ }* b8 z' H5 e8 D. d  A7 V8 b* J
# r! N0 t8 u7 h
& I+ A6 [+ y' q( j9 M
0 W$ V' p% g  F* b5 T4 n

; K& u, X7 |) t! ]/ x4 L# ]% X8 g3 \3 q7 f* S; ~* r* j
/ \6 g0 V9 W6 S  @7 H

1 X. A( }% {6 b$ B7 `/ h5 M3 R4 Z, H0 [$ w! F% a! E" b

1 S/ s/ ]7 D, ~4 x1 Y, W5 j! d) ^- y0 v3 s; X2 d

" ]3 g4 \/ t3 a" `* u* D, Z, p7 Q  {8 Z# V2 ?

5 d1 T# ?- z6 b! S* X& T! ~. ]& p7 O9 |0 [+ E% y7 |" n$ S

# O  R& E. `2 y$ t  N) E/ v
3 W  x- U1 l! b2 @; [
# g8 |8 P! s; F
# }6 A  E: G7 m1 t) @7 J, v. b1 Y3 c
! @! S  A) c. y* t/ a! w7 V
0 y: X+ G2 L: T

& w8 C2 p% X1 R, ]6 r( O
. {, c6 x. Y* W1 |! P6 g# {0 x8 e4 a* |7 j$ F+ I: j

( G+ a4 h; T4 n# T4 f, V
/ D4 D6 N+ g% K" i; [, Q3 K  _/ {$ ^

' s% U6 |4 f, L4 h' d5 b& M3 R* U4 t9 U' l& U) [' l$ T

3 v. {, r- X- Z7 H; T3 t
  |5 i4 y0 i3 M% N4 ^8 D
4 @( @, U4 E3 |1 N. h
" r/ t' s/ L# \+ L4 L$ z0 g' Q$ J+ G) s& g! l. }
, H  |, s' o# o( v% u

# Y. U; r4 p' k. {
( s& c% D! j" u9 s% D
# x0 Y/ f" i7 X/ d& a: b% J; q
0 d, B# e8 {: c, {) j4 l5 b# T
* R' ~- |2 H) c; s  ^( w
0 @  @  l' K" s2 T0 I$ _  x. O" B. d
  O- H. k  v0 ^4 V' L# c+ o
8 a* F; W! }/ ~5 B$ T$ ?" _1 w" S3 o) q9 ~! d# u( P. u& B1 u" {/ }

: l3 R6 D5 F2 ]4 `! o  E试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出. P# _' y; G" Q+ }
快捷导航
/ t* O8 o" c. i1 l9 J$ H首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理
5 a3 Y7 f; P4 \: t' {5 i
/ J8 K' v, c/ U. j! `1 y$ ~( Z7 |1 t: ^
& q2 y- y4 C1 s, p  W( {
8 _. I0 s, Q, v( M! {/ F2 Q1 ~# E! w

9 h  j4 r( O4 z. ~  ~! M  p( p& u4 s) K# z% {! a- Q) f) i9 p2 `3 l
: A  A2 O; K+ _

, B+ V! s  p$ p% v& b$ x' q  g4 t

8 y, _3 V' G% ], S" n7 B' S! i
( K1 x- V& d  z6 j$ A( e
& u# ~0 |; Z9 t2 I) b; Z
; S" q0 N+ E. ?9 j2 B5 A1 b, U5 [

3 A# f' \' k* P- E7 l. D' y: I" }/ L
2 Z. e- i4 N9 E

! f' q3 @% h5 `. i: b' {+ q; P) s5 @' t8 t4 J4 b) R

# L+ j4 a0 o/ b5 a+ E, p$ S+ H2 q2 D) D/ u  b

/ |' P5 W3 b  v3 z+ A; L' H* ~8 [$ Q5 R$ @( P. s, E$ b& M
$ d; U. A3 [+ F8 b

9 B' J7 b7 j" D+ b& W) M% _' {2 f) f  y

5 p7 g: H% W6 A$ y# K6 D/ Y$ T+ p2 r: i6 S7 f
# S: j# \; {6 l1 K
! V' C$ o; F* j, x9 C

9 e" o, }( ~% Y: Y% K# x4 L% D( P  E2 t8 o
7 x2 R* u; |# m; H

( x* m- O: l+ s0 `' w/ }+ k* y+ M6 r: a0 r3 Q! p$ M! A. F/ a
/ J# d% O3 f. ~5 H+ g2 O4 \

: p0 T9 @$ F6 w! Q; v7 a7 r/ D( s3 O; e7 l+ n( A
6 s% H4 c6 u5 u1 I8 T& h

& n3 {. z! X0 D$ c# ~5 v" z* Z! w" S) e
6 T3 F2 U+ f0 S0 E0 d4 l& n$ P
2 ~, D, N/ R1 @* B

# M7 ~  A0 p2 C8 [5 C5 P$ P" W8 {

5 D0 M/ J0 h1 G1 i9 c
5 v; p$ J, U1 }# k1 w3 l* o& x1 @1 a  B( H1 E

l5 G/ T8 W5 K4 m+ B  _4 d0 W# Q6 V
# a* i: P$ ?9 Q3 j
4 v& N' Z+ U% j  _0 u/ [

7 P1 h, C' k7 [' t; U% D+ G7 x4 U( v$ R5 e* w" W% g

3 J# Y6 F0 T) o9 T' a4 B
2 W+ C0 J3 c  b6 y5 W- F; ~$ d' c7 ^) z8 O
3 l: t# X9 C" _

9 [' N$ W1 }! b9 Q6 _/ s* J8 [, e. ^  B8 L7 g$ I7 ^; ?' I

& l% ]) G3 f1 o9 S4 w' ?- h
+ R1 i5 c5 c+ e* i
7 j/ }3 P5 m# E( Z& |- ~
# I: ?( A' A3 Y; i: p( b
1 x7 q5 x+ y, @3 O; O8 I8 `; l3 f" V- j# p. j7 M* W

; z8 p4 k( A- K, U1 `2 ~9 e0 a$ Z; |7 J. \: t0 V, A$ Y. o

1 s( S6 b9 O5 |* |
' H* Z3 u$ c* ~: t, [* M2 T3 n) d5 V

4 `$ B; _, v4 u$ c) E! T9 o, R* K( n4 v( B& r

& M+ h3 D' Y+ l1 s( F: X$ ?3 D. H& P+ u9 y& N: t3 y8 S- G

+ P  L4 \/ a& a' {
) N1 R  c; T" X; L' D
; M- a2 O  t  h
5 |* Y% M2 r/ n* G7 T; c! l7 w" ~8 c7 E6 C' }5 m; N7 ]: @
请输入搜索内容
, g+ h  _% x$ V/ g5 {7 ?帖子
1 ~: C9 |0 X$ B, O. u5 d$ [1 I0 U搜索       
* m! m% Q2 s7 A. N»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...0 n  U$ m0 ^( y: r9 O* p
12345678910... 51. u% @9 d* u( `( \/ Q9 ]7 [, v7 E
/ S' I! [3 a# E / 51 页下一页
+ k: q) s/ v+ @9 D* V: |3 \返回列表发新帖回复
; V' S! l7 q+ X; J7 ?查看: 32421|回复: 1019
; x0 l' Q7 ?5 u$ e  ^7 c打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]* t. B- s4 `6 D0 h$ ]  A+ K
tsl2 c& f3 D1 Q  J6 e  Z; _" z3 a
- k; H" R! [1 ~/ C$ m
2+ e: n3 t7 p2 b. ~4 l
# }2 r; _8 D4 @. r" m" W' N15
5 L5 f& D3 e+ k帖子        $ k* i, [0 [- I  W) r7 ?+ i2 T2 i
' o* r  x+ ~/ x8 A& N积分
- s5 P4 j, e- f! ^/ |; m0 j4 k注册会员  W3 D6 F5 X  R
6 E/ U7 x5 c$ ~% L" I4 v0 v积分274( c1 |. F4 E3 Z- d' S
发消息        4 T7 \. }3 o8 V7 ^
电梯直达! D- g; L, H; p& B- U1 j9 w5 Q
跳转到指定楼层 1#
1 m' K  X4 [, P/ b2 h% w4 p 发表于 2013-2-25 14:47:51 | 只看该作者 回帖奖励4 E" e" ?+ h4 k7 c3 J
  p2 f& G+ d- l: B' ]7 J1 k# V: X. v1 \* d- X6 w' r' z$ R9 z
1 i9 M- D1 S; t% J+ N* M" E
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)# S  _# f" T0 Q; |/ ?
4 h$ I- X0 `& {1 {5 k9 o1 l  N
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
9 g8 L# C* q" z$ M    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
; m  n" k& Y1 T3 r- A/ H    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。* v' m$ G$ M5 G$ q2 T) B
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m& L  w" _/ G- Z5 N
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。2 `" }( @. q2 p# ]* o5 n( Q
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?! o$ {8 l' _# s; g& E
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W
$ b- P, K+ x3 X# Z3 ]( q. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^
( o3 k2 s6 P0 k: q1 H2 C" W全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)
3 {  u, I4 J: \; m1 o5 E环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文