搜索

[东莞] FES 之QBD裸舞飞扬报告

我系蒲友咖老会员咯,今日同大家报告下FES酒店咖QBD会所上星期五咖活动现场,因为礼拜日个阵唔得闲,所以今日趁上班无咩野做写左呢篇野。
! I9 h) @$ M8 `6 yFES系老场罗,上年年底个阵换左老细所以SN改左名叫QBD。SN咖内部重新装修过,同上年来玩个阵唔同左好多,多左秀厅同埋花街,我记得上年都系起房到拣女,今年既然系起秀厅到拣,秀厅应该系以前咖游泳池改装过来,唔错,场地够晒大,又环保,哈哈。D房就无咩变化,正系将四楼咖房改装成特色房,例如咩酒吧呀,教师呀,护士房呀。。。。等等,有呢d爱好咖狼友真系要试下。
4 a9 Q$ Q" n! F我入左黄经理个群好久罗,长期潜伏,发现好多去过咖狼友对距咖推荐同埋服务都好满意。星期五距地又有L体拍卖,所以本L要行动罗。出发过程就唔详细写了。. C9 `  \9 I( S3 A! K% z
活动起下午咖2点半开始,听黄经理讲本来系有2条女参加拍卖活动,后来有1个比人临时留左牌,剩翻1个,就系55号。活动大致上就系55号起一个透明咖球入面,漂起水到,然后脱光晒比人拍卖。当然,我呢次咖目标就系55号。呢条女咖深喉同埋69功夫不得了,同埋鬼叼咁听话。本L最终用700咖价钱成功中标。当然,现场咁鬼多L友,肯定有起呢到过去咖,去左咖肯定知道边个系我。我就系果个肥肥地咖靓仔。
" ~9 s2 v! h7 w. [当然,入房后咖野同黄经理讲咖一模一样,玩得好过瘾,起呢到附上本L影咖几张相。同埋强烈推荐稳黄经理订房,订房后加入VIP有好野。VIP到有提供各种狼友要咖野,连手机睇台湾限制电视咖客户端都有埋。同埋大把电子杂志,大把种子。) v1 P! p, o# Q& P* ~! D# [/ z, k4 Q

7 I, B4 \" g5 I7 s- i  _& C! v& g( a! U  u' l
                                                    & A6 Y7 d2 a5 J2 M
; R) L7 X- R: v

& ^  M, J  x7 R, u& p2 b3 \( b! e7 k1 I0 d2 v" F* w
                                                     ) c4 q& k* G) Z2 m% c

/ X8 m, E- L9 P3 B' g+ n* [# I- Z: O# |0 g' D! g+ U9 I4 [
) ?5 X2 r  }" E9 x: u( T* b
                                                   ) R. j! a* i, t7 w3 C6 g. j) v0 {
0 @1 P2 Z# g3 b0 R2 w9 K+ T
( {" w- `4 I. V2 B$ M6 u6 C* ]9 V

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
好文好图,谢谢分享!!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
看看
风骚 可惜样子不是我的菜
这应该不是说裸舞吧
沙发坐着看
  我也来看看自己的贴
身材看上去不错呀
原价是多少钱的啊``
最新图文