搜索

[东莞] 盛大國際988太爽了!真嘅好銷魂!

有機會出  差去深圳,早就耳聞東莞是桑拿之都,“男人天堂"。
/ G9 J+ x: x0 N, n% o" X+ w" o
; ^1 M1 |0 L" b6 G4 d) n3 P9 ~8 V早幾日,老友介紹左常平盛大國際俾我,呢間場有幾個極品囡囡。 228,399等..。睇過相片同幾位C兄嘅報告,感覺確實唔錯,又衝動,又激動。馬上打電話俾阿霞經理訂房,起程常平火車站,阿霞經理就安排車來接。
1 {" Y0 m8 Y! d) _5 V
) |& b6 ^, _" M    常平盛大國際系8樓,到佐8樓,見到阿霞經理,態度好好,好熱情。挪出手機俾我睇囡囡嘅相片,而且好耐心梗介紹每位元囡囡服務,問到399,阿霞經理話剛上鐘。邊睇相片邊同經理聊天,期間,睇到一個好靚嘅身影,皮膚特別白,未等我開口問,經理馬上講呢個都好好,皮膚好,服務都好好,年齡又小,剛下鐘,問我要唔要睇睇?邊問邊叫囡囡過黎,哇,正啊,聲音也很甜,身材凹凸該有嘅都有,俾人一見鍾情嘅感覺。馬上就講就呢件囡囡; P8 S- c* i, I  l2 f

2 p! \0 I. A# t; c/ U" ~! r8 {      與是馬上同囡囡十指相扣,囡囡陪我進入房間,跟住囡囡幫我叫佐杯飲料,安排好一切,先打電話起鐘。首先囡囡跳佐一段豔舞,看著如此嬌豔的囡囡系面前扭動著腰肢,我個細佬像旗杆一樣豎起,迫不及待的抱起囡囡,上下撫摸起黎,順手將佢嘅衣服都脫掉,囡囡嘅身材真系好好,皮膚好嫩,兩個車燈剛剛好,有b罩,不算大,但好結實,高差吾多170,兩人互相撫摸,慢慢的,囡囡開始錫我的胸部,慢慢向下,含住我個細佬,不停的上下著,毫無齒感,偶爾用舌頭刺激馬眼,好爽啊!又過佐幾分鐘,系囡囡口中射出第一炮,睇著囡囡含著我的精華,一陣痛快愜意。囡囡幫我清理乾淨,和囡囡躺著傾佐一陣,好有女友的感覺。
$ m' u* `% N0 B- P) A+ @* O3 {
9 Q& `$ [& H; q9 \      接著簡單沖洗之後,做水床服務,系我的催促之下,好快結束,回到床上。囡囡如餓狼一般,撲到我嘅身上,一陣親吻,俯下身去,輕輕將我個細佬滑入口中,嘴唇同柔軟的舌頭相互配合,吮吸起黎,時不時照顧我的蛋蛋,還有屎佛,一隻手還吾停的挑逗著我的MIMI,太爽了,真嘅好銷魂,好想此刻成為永恆,我的手都吾會閑著,上下撫摸著,摸到佢小聲淫叫起黎,還時時用勾魂而惹人疼愛的眼神望著我,2人不顧身上還濕吾濕,系床上打起滾黎。一陣,同囡囡黎佐個69式,仔細睇佐下囡囡嘅陰部,飽滿,粉紅,陰唇唔大唔細,唔松唔垮,手指插入,感覺囡囡下身跳動著,輕輕聞佐一下,冇異味,而且好濕潤,睇著白淨性感的小屁股,忍吾住錫起囡囡嘅小屁股。囡囡大聲的配合著,感覺已經到位,囡囡拿出TT,用嘴幫我套上,之後,女上男下,囡囡坐在我身上,慢慢的套弄著,睇著囡囡將我個細佬一點點插入囡囡嘅陰道,一陣電擊的感覺,差D出來,閉目穩定一嚇心情,終於憋佐返去。接著,各種各樣的姿勢,在囡囡的淫叫中,又射出了第二炮,還意猶未盡,真系時光如水,良辰苦短啊。跟住同囡囡溫存了一會,話同佢拍幾張照片留念,因為同囡囡傾得好愉快,所以囡囡同意佐。
6 W0 U, u4 E- O2 u6 g
% q$ z2 i8 Q9 ?( r8 O# l$ j     阿霞經理都好客氣,一直送我到樓下。總體感覺唔錯
2 ], I' {7 M# S8 E  L& s" T$ N- A1 t0 Z, R) P6 M; y" h

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

相关帖子

订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
这场子真心出美女
推荐
正啦,身材好好
匿名
匿名  发表于 2013-7-1 01:35:33
7 a3 R- N* T1 c5 ~7 V" o
是很骚。不错!
值得体验
非常不错
果真唔错的妹纸
寻爱觅性 发表于 2013-7-1 10:37 , L$ |' h1 D( f. p0 m
果真唔错的妹纸
, r8 \/ g/ g: l  H
很骚
很不错哦
肉池丰满!难得好文!
去玩一下,不错
果真唔错的妹纸
果真唔错的妹纸
果真唔错的妹纸
正啦,身材好好!
是很骚
好,不错
羡慕楼主,我也要来!谢谢分享!
最新图文