搜索

[东莞] 林冲场,上左个麻辣女教官502

呢排天气唔系好稳定,同条女既关系好似天气甘,阴晴不定,要分唔分,想合唔合,烦到HI甘,算啦,都知同条女唔会长久,又何必系一棵树上吊死?外面花花世界,大把女,谂到外面滴女,心入面又想去桑拿!于是打电话比林冲订房,搭地铁到东站买和谐号飞,向常平出发!

. X0 u( R# V8 l  s! H4 S
到站,稳到林冲既车,上车好快就到左酒店!

/ Y2 M  M2 J3 j/ I9 M) R+ c3 v
入房简女,睇左差唔多三十件,最后简左麻辣教官502,带眼镜,黄头发,面圆圆,皮肤白净!

: F$ P( |2 n9 q% Y
简定入房,女女几活泼,先同我除衫,甘我都唔执输,女女帮我除衫,我帮女女按摩,女女话我好坏,我话,甘系啦,唔坏,我点会来桑拿!之后女女就开始跳脱衣舞,边跳边除,女女身材几正,虽然波唔系好大,不过好挺下,仲系Pink Lin,女女除完衫,细佬就硬左,女女就帮细佬清洁下,清洁后就帮细佬吹,吹得几唔错,无齿感,深喉到位,吹左十零分钟,就被女女爆左!

4 z7 s% I$ O# U* Y/ Q
休息左一阵,就同女女去水床做服务,女女服务都算到位,毒龙真系几舒服,详细服务就唔多讲啦,都系果滴!
$ V& f4 C( w; F/ A4 W
番番床上,女女继续帮我做服务,做到69式吹箫果阵,见到女女只鲍鱼就系我嘴边,望真滴女女只鲍鱼几靓下,少毛一线,当时真系好想一口就咀落去,不过,最终都系唔试到。细佬见到女女甘靓既鲍鱼,好快就硬左,于是哎女女上套,开战,来女上,女女下面几紧呀,一插落去,被女女夹到实一实,女上做着几分钟,细佬被女女搞到好有Feel,感觉忍唔住,于是换姿势转男上,运用九浅一深招式,越插女女越多水,突然觉得女女小腹开始收缩,细佬被女女夹到差唔多透唔到气,于是我就加速抽插,最终同女女双双高潮……

% ?8 ?# M" Z$ i
搞完后,女女起身,含温水同细佬来个事后萧,真系几舒服!

; J% s' {3 ]. o: f7 Y
总结:女女工号502,生得几靓女,身材都唔差,服务足,态度好,最后提下林冲,招呼相当周到,虽然我简女简左好耐,不过林冲全程无黑面,相当有耐心,呢个真系抵赞!
.
/ w3 U( Q9 T$ P2 ]) `; T
, w* k9 F  o6 g+ i  y

# l; B( Y7 O4 q2 m

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
做广告认真点啊
礼貌回复
幻灯火爆满面临安装着力作家
好好好像你们提示弱化为
好好好美美美
阿斯顿飞会发生的感觉的画面
最新图文