搜索

[东莞] 去到ZMT快乐园以为搵个淫娃好撚爽,结果俾佢强奸

我係一個比较闷嘅男人,不过我之前一直都搵文静嘅女技师。
不过每次都觉得一般,冇乜特別,俾同自己GF做,就係多佐少少sever
去到小李度大概3点半,小李猛咁叼我点解唔3点钟到,啱啱行完show,咁冇办法啦唯有等落钟地女。
落钟地囡系我面前行过,见到有几个都係我杯茶,689,602,仲有399.
   唔知点決定。问小李:小李话我次次都揀文静嘅,不如換个口味,搵个主动嘅。
   我猶豫佐好耐,不过最后都係觉得可以尝试下小李嘅建议,小李即克做嘢叫左660686,单独叫两條女出來,我见660一直对住我笑,所以揀佐660
    一入房囡囡就撲过來,一边錫一边好crazy咁帮我除衫。
我當時有种感觉,到底係我來玩佢,定係佢玩我,不过我好快就俾佢嘅热情感染佐,然後……好快大家都剥晒光猪,佢用湿纸巾帮我清洁佐一下JJ,开始吹箫,一边吹一边眼大大望住我。
确实呢次係第一次俾囡囡吹爆,因为佢教我强奸式口爆,好快一Q  
  水床服务就唔多讲啦,佢做的好落力,毒龙钻做的好好,唔似其他囡囡,求其奶下就算。
囡囡准备水床,偷影左几张做留念。
囡囡发现佐我影相。
叫我唔好影。
囡囡水床度吸蛋蛋係一绝,吸完蛋蛋,又來一次深喉,我真係好佩服佢,以前囡囡帮我做口爆都係一邊吹,一只手打,佢完全靠口。
  未爆出來,佢用口帮我戴套,然后开始强奸我,有几次我都叫佢落来,佢唔劑,一直係咁叼我。然後順利强奸左我一次,囡囡帮我用口用溫水清洗JJ,呢個服务係我第一次感受,好舒服,感觉JJ備受呵护。佢真係一个细心嘅囡囡。
   落钟仲有20分钟,我本来捻住算啦!吹下水就走人,不过660真係敬业,佢话同我做爱好享受,想来多次,不過我细佬唔爭气,佢就話跳艳舞誘惑我。等等,过程不表,反正超钟十几分钟先出房门,都年几未试过搞三窝。
  事实证明,如果自己係一个被动嘅人,最好搵个主动嘅囡囡,好耐都冇玩的咁开心。
附上AD相。明显狐狸眼,一睇就好淫蕩。佢第三次跳艳舞,自摸已经湿透。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
此帖仅作者可见
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
此帖仅作者可见
最新图文