搜索

[东莞] 千百度亲身调教19岁新人,嫩口大鲍,柔软巨乳,回到高中...

【体验时间】:2013.03.2号
) C) |# C  g2 ^1 y3 I" `. ?【体验地址】:CP千百度
" C: L% z( b$ T3 b4 L【体验人员】:孤身作战调教19岁& `& |0 Z' G3 Q- _
【项目价格】:588
" w* k6 C0 E+ |& l/ n- X1 ?【 J S 数量】:唔系好多,大概30个,呢个系本场既缺点1 k3 U5 w# t. W* u
【 J S 质素】:28号,嫩口巨乳,皮肤白滑,非常听话            , Q, v0 M( t$ D( j, s0 o# J& G
【环境设施】:环境真系非常之好,情景房好到位。) J7 l. ^  {9 n) R
【欢乐指数】:80分,今次CP之旅无失望而回,遇到件好货,所以一定要写出来同  大家分享下。
( G) s5 V. C$ m! j5 X! E% w

1 w7 Z/ S2 G+ p& F0 V( H( g    本L经常浏览、观察一些好的SN场所,近期发现QBD很火,有几个JS睇落都几杀食,睇到都鸠硬咯。又系一个周末,空虚寂寞冷,又无女朋友,所以无办法之下决定杀过去CP。* {* R2 g/ Z5 Q

H1 C; e1 H8 u6 r2 R( ]    去之前BL已经做好晒功课,系千百度所有经理既空间都睇过晒D技师,每个JS都询问过一次,因为有D怕做水鱼,因为BL系打工仔,无乜钱去SN,所以去玩一定要小心谨慎,唔系真系花钱买难受(去一次SN系BL成半个月工资啊,所以不得不小心。)
) F& }8 E% F7 S; @/ m' r
. Q; g: l" J% `3 @      BL唔系有车一族,所以首选当然系和谐号啦,去之前就同经理联系过,距指导我,去到CP火车站,就会有专车接送,我1点踏上和谐号,40分钟就到站啦,跟住出站系广场,就已经见到凡尔赛接送车字样,真系好易稳。上车发现,已经有3个LY系度等紧啦,睇来真系好火喔,我上左车,岩岩好4条友,就出发啦。大概5分钟到达目的地。# h/ Y/ q& d- H: M$ J

: g+ @4 z, ]& ?% |/ c4 F    经理带我地到水上T台,终于见识到传说中既水上T台,貌似系全CP唯一一间有水上T台既酒店,唔知真定假,因为BL去既SN唔系好多。4L已经各就各位等待抢货。第一批,来了6个,BL一眼看过去,发现有两个非常可以,属于波霸型,系8号,但系样一般般,第一批,已经有2个LY忍唔住落手咯。我问阿剑有无其他JS了,距话有,请求一次全部叫过来。. ^2 T- K; _2 h% F- A8 V3 v1 W
5 ?5 m: Q" E# ^/ C; N7 ?" E
     无几耐,又来左一批,大概20多个,唔算好多,但系已经眼花缭乱啦,睇到一个之前我系空间睇过相既,真人比相要靓女。真系几好,够白,而且车头灯呼之欲出,起码D杯以上啊。我问经理呢个28号服务掂唔掂,距话,系新人,服务可以仍须调教,一阵淫笑以后,果断就她吧(BL喜欢嫩口货,喜欢调教。)
0 Q* W' Z. y. n( G( r; D
正文开始
2 a( F! c3 f# @# i0 G
  之后上房,选了一间新娘房,嫩口货当然要系当老婆叼,先有瘾啊系咪?JS挽住BL既手入到房,中途小弟已经充血了,因为JS系本L既菜,而且车头灯不断压住本L强大既臂弯。入到房,仲未等JS反应过来,我就从后面抱住JS,用细佬系距屁股上面摩擦,呢种感觉真系好好,JS个P真系好大好柔软,丰满大P在配合住坚硬无比的JJ做上下摩擦运动。BL摩擦了一会儿,把JS压倒在课桌上面,进行了一阵又一阵既激吻,呢个时候仿佛回到了高中时期,期间JS非常配合,主动同本L舌吻,但系JS系新手,连舌吻都不会,在本L既调教下很快就懂,下面淫水爆发。我已经兽性大发,可以话系撕掉JS既衣服,疯狂揉距对大灯,咬距波头,期间JS不断淫叫BL唔好咁大力,好痛,本L当然唔理距,既然蹂躏,经过一段时间以后,JS已经开始进入状态,脸上发红,本L开始进一步攻势,将距整个人压在课桌上,除左距裤,直接进攻湿润大鲍。不得不赞 一句,新女就系好,鲍嫩,仲系粉红色,一睇就知道唔系成日做,本L闻了一下,无异味,一口吃下去,疯狂的舔着甜美大鲍,期间调教JS同BL玩69.经过一轮69以后,JS已经忍不住了,本L JJ如果再不插进,估计要爆炸了。果断带上雨具,进行了第一轮的冲锋,冲锋过程不表,大概10分钟,第一Q完美结束。# _8 G+ p# @5 d5 X5 w/ c, C
  开始水床服务,JS真系新手,水床服务麻麻,但系胜在对灯有优势,帮BL擦背非常舒服。非常柔软,期间本L教JS帮本L波推夹肠。(甘大对灯唔夹肠真系好浪费)其实夹肠都好舒服,不差于博野。水床服务之后,又开始床上服务啦,虽然MM系新人,但系以前学过下舞蹈,所以跳起淫舞之下都非常挑逗。本L上去互动,一起跳,期间本L要求距做跳绳既动作,睇住距对波系度动弹,真系好有视觉冲击,睇左几下细佬又有反应啦。第二Q可以开波啦,第二Q站着来后翅,个P大,后插真系好舒服,塔塔声,对住镜,听着淫声,睇住距对波前后摆动,第二Q15分钟就结束了。之后抱住JS系床上聊天,直接到下钟。
1 y! [* R* h) A, B6 T冲完凉,落楼,啊剑已经在大厅等候,见到我春光满面,就问我服务如何,答曰不为过失,是本L既菜,服务有待提升,等本L调教多几次,服务水准一定会有飞跃性既进步。哈哈
6 |, J6 R0 ~, _
  总结本次QBD之旅,总体可以打上80分。唯一不足就系DG太远啦,对于打工仔一族消费太高,一个月最多就只可以来一次,算埋车费真系8 9百蚊,踏上和谐号返程,真系有点伤感。" P5 f" |+ t+ k9 E- @' Y4 g. X& X
下面附上几张28号照片,求左好耐JS先肯比本L拍照。无私献上比广大LY。- Q8 ^+ S* w7 i8 z8 V$ f3 t

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
ddddddddddddddddd
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
dddddddddddddd
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
看看再说吧
几丰满下
谢谢楼主分享
兽性大发,可以话系撕掉JS既衣服,疯狂揉距对大灯,咬距波头,期间JS不断淫叫BL唔好咁大力,好痛,本L当然唔理距,既然蹂躏,经过一段时间以后,JS已经开始进入状态,脸上发红,本L开始进一步攻势,将距整个人压在课桌上,除左距裤,直接进攻湿润大鲍
好索波大MM。
最新图文