标题: 盛大國際988太爽了!真嘅好銷魂! [打印本页]

作者: bbbefe    时间: 2013-6-30 23:43
标题: 盛大國際988太爽了!真嘅好銷魂!
有機會出  差去深圳,早就耳聞東莞是桑拿之都,“男人天堂"。
8 p5 \" ~* g/ _, b/ W, Y. f
: R/ t. _; N" i' ^% _, v早幾日,老友介紹左常平盛大國際俾我,呢間場有幾個極品囡囡。 228,399等..。睇過相片同幾位C兄嘅報告,感覺確實唔錯,又衝動,又激動。馬上打電話俾阿霞經理訂房,起程常平火車站,阿霞經理就安排車來接。) c. w" r' B8 c/ ~
0 `& N0 n1 k8 c; l, H  z( o8 u% w" w- a- c
    常平盛大國際系8樓,到佐8樓,見到阿霞經理,態度好好,好熱情。挪出手機俾我睇囡囡嘅相片,而且好耐心梗介紹每位元囡囡服務,問到399,阿霞經理話剛上鐘。邊睇相片邊同經理聊天,期間,睇到一個好靚嘅身影,皮膚特別白,未等我開口問,經理馬上講呢個都好好,皮膚好,服務都好好,年齡又小,剛下鐘,問我要唔要睇睇?邊問邊叫囡囡過黎,哇,正啊,聲音也很甜,身材凹凸該有嘅都有,俾人一見鍾情嘅感覺。馬上就講就呢件囡囡/ U' M" ~, U/ p- K4 R

) W! d, q; {! h4 y) G      與是馬上同囡囡十指相扣,囡囡陪我進入房間,跟住囡囡幫我叫佐杯飲料,安排好一切,先打電話起鐘。首先囡囡跳佐一段豔舞,看著如此嬌豔的囡囡系面前扭動著腰肢,我個細佬像旗杆一樣豎起,迫不及待的抱起囡囡,上下撫摸起黎,順手將佢嘅衣服都脫掉,囡囡嘅身材真系好好,皮膚好嫩,兩個車燈剛剛好,有b罩,不算大,但好結實,高差吾多170,兩人互相撫摸,慢慢的,囡囡開始錫我的胸部,慢慢向下,含住我個細佬,不停的上下著,毫無齒感,偶爾用舌頭刺激馬眼,好爽啊!又過佐幾分鐘,系囡囡口中射出第一炮,睇著囡囡含著我的精華,一陣痛快愜意。囡囡幫我清理乾淨,和囡囡躺著傾佐一陣,好有女友的感覺。
# q: c' n2 v* f+ s- |( ]! }! d3 y1 b2 l* n: s
      接著簡單沖洗之後,做水床服務,系我的催促之下,好快結束,回到床上。囡囡如餓狼一般,撲到我嘅身上,一陣親吻,俯下身去,輕輕將我個細佬滑入口中,嘴唇同柔軟的舌頭相互配合,吮吸起黎,時不時照顧我的蛋蛋,還有屎佛,一隻手還吾停的挑逗著我的MIMI,太爽了,真嘅好銷魂,好想此刻成為永恆,我的手都吾會閑著,上下撫摸著,摸到佢小聲淫叫起黎,還時時用勾魂而惹人疼愛的眼神望著我,2人不顧身上還濕吾濕,系床上打起滾黎。一陣,同囡囡黎佐個69式,仔細睇佐下囡囡嘅陰部,飽滿,粉紅,陰唇唔大唔細,唔松唔垮,手指插入,感覺囡囡下身跳動著,輕輕聞佐一下,冇異味,而且好濕潤,睇著白淨性感的小屁股,忍吾住錫起囡囡嘅小屁股。囡囡大聲的配合著,感覺已經到位,囡囡拿出TT,用嘴幫我套上,之後,女上男下,囡囡坐在我身上,慢慢的套弄著,睇著囡囡將我個細佬一點點插入囡囡嘅陰道,一陣電擊的感覺,差D出來,閉目穩定一嚇心情,終於憋佐返去。接著,各種各樣的姿勢,在囡囡的淫叫中,又射出了第二炮,還意猶未盡,真系時光如水,良辰苦短啊。跟住同囡囡溫存了一會,話同佢拍幾張照片留念,因為同囡囡傾得好愉快,所以囡囡同意佐。
! v% }7 l4 z6 @8 P  c1 Y; \# ^8 C9 G3 ]- k
     阿霞經理都好客氣,一直送我到樓下。總體感覺唔錯
; v" X8 M- r! ?% _' q. I
" @' G% s/ u5 Y$ c[attach]62542[/attach][attach]62543[/attach][attach]62541[/attach][attach]62540[/attach][attach]62539[/attach][attach]62538[/attach]
作者: 匿名    时间: 2013-7-1 01:35
5 }5 {- ~+ E( W5 k4 R

作者: 小兔兔    时间: 2013-7-1 03:30
是很骚。不错!
作者: 372759798    时间: 2013-7-1 08:24
值得体验
作者: lianglizhi    时间: 2013-7-1 10:09
非常不错
作者: 寻爱觅性    时间: 2013-7-1 10:37
果真唔错的妹纸
作者: lvyingsheng    时间: 2013-7-1 12:36
寻爱觅性 发表于 2013-7-1 10:37   p. e! X& \! }# \- T
果真唔错的妹纸

8 L1 q: W( s5 k! i' p$ }% m很骚
作者: 图奴滋    时间: 2013-7-1 13:06
很不错哦
作者: nyrick    时间: 2013-7-1 13:22

作者: justcomeand    时间: 2013-7-1 14:19
肉池丰满!难得好文!
作者: xiachao    时间: 2013-7-1 15:59
作者: rockrzz    时间: 2013-7-1 21:47
http://www.yuepy.com/thread-16374-1-1.html
作者: gmm57d    时间: 2013-7-1 22:28
去玩一下,不错
作者: 小猪123    时间: 2013-7-1 23:25
果真唔错的妹纸
作者: 小猪123    时间: 2013-7-1 23:25
果真唔错的妹纸
作者: 小猪123    时间: 2013-7-1 23:26
果真唔错的妹纸
作者: chinalabour    时间: 2013-7-2 01:17
正啦,身材好好!
作者: 健康快乐    时间: 2013-7-2 08:13
是很骚
作者: david831801    时间: 2013-7-2 10:41
好,不错
作者: 蓝翩    时间: 2013-7-2 11:24
羡慕楼主,我也要来!谢谢分享!
作者: 你我我我我的    时间: 2013-7-2 11:58
文化不高,很多字不认识,呵呵
作者: pato7ac    时间: 2013-7-2 12:50
我也想搞
作者: 钱小牌    时间: 2013-7-2 19:17
身材好,值得体验
作者: YOYO2013    时间: 2013-7-3 00:48

作者: YOYO2013    时间: 2013-7-3 00:49

作者: 大孩子大    时间: 2013-7-3 07:55

作者: 什么啊    时间: 2013-7-3 09:26
图片不错,支持楼主。
作者: pkhedi    时间: 2013-7-3 11:06
此女一副YD相啊~~~~~
作者: swq8311    时间: 2013-7-3 11:38
礼貌回复,感谢分享,啥都不说了,楼主很给力!
作者: 92309    时间: 2013-7-3 16:38
又系几好身材
作者: beast303    时间: 2013-7-3 21:38
长得很淫荡,但对波太小了
作者: 爱女人    时间: 2013-7-5 00:08
不错啊*
作者: 快乐男人    时间: 2013-7-5 12:58
ryry
作者: 西洋菜    时间: 2013-7-9 23:35
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼
作者: 深圳狼1    时间: 2013-7-10 12:43
这场子真心出美女
作者: 多情富二代    时间: 2013-7-10 19:36

作者: 幸福起点    时间: 2013-7-12 18:51
作者: 幸福起点    时间: 2013-7-13 01:03

作者: 四海龙王    时间: 2013-7-14 21:06
正啦,身材好好

欢迎光临 (http://xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2