标题: 今次我試左林冲场815#,好有情人Feel [打印本页]

作者: 中山之狼    时间: 2013-5-10 20:22
标题: 今次我試左林冲场815#,好有情人Feel
上次去左常平林冲场,食過番尋味,呢個星期又想去試多轉!
3 \) W0 G0 n! |! B+ U
: c; _, F, a1 k. h: ?6 x首先都系打電話給林冲Book房先,一去到,林冲已經系電梯口度等緊我!
  ^8 r" R/ @5 Z6 p
) M1 d. T" b3 G; D系房度叫林冲上女,來來去去睇左三十零個,我睇岩815,林冲話呢個靚女好得,樣索服務又掂,我一直都相信林冲既推介,於是就定815!
5 T' J; s8 ~$ U: |6 W1 r. t$ P8 F7 |& S6 B  D4 o- G. W* k7 u
一除衫,嘩,好正呀,33D,—隻手渣唔曬!3 V) U/ A+ J( o5 g5 I8 _) H% W

; G) t; S3 B* ~# [! u! g我鐘意搞也前先沖涼,於是和815一齊沖涼,佢幫我洗下,我又幫佢洗下,洗左好耐,上下左右都洗匀。好有情侶開房feel呵!
8 s" v' `% w4 g/ @  |4 Y! t. j: i1 F) N' \
之後環保吹,2條肉蟲捲埋一舊互攪互咀一輪就開波,我先用手指探路,嘩!好窄,攪在一陣至入曬。好有壓迫感,好快就第一Q!
! g1 H+ r$ L# U4 U
" X% c2 X; t; \然後就攬埋一齊吹下水,我就因為太累,所以叫佢唔使做iso啦!
- f1 C* o# ]7 C" v$ O! S
5 w) m) R8 b5 v& g; d, p抖左陣就第2Q,細佬習慣左佢既壓迫感,所以耐左好多,之後再係房吹下水。有講有笑,好鬼情侶feel。
8 M4 |* |! W$ w1 W: ^8 m3 x. I/ Q$ E( T8 o! u% M; Z! x
到差唔多夠鐘系房內比左818人仔比815!
' R! M9 M: T* q! n' |8 L% m# k& y' v
之後815挽住我既手出房,林冲上來接力,問我服務點呀,滿意無?- ]) o1 q4 M$ I0 I0 ]% W

. R1 E/ @1 }5 ^. r% W2 i0 K# Q唔使講,甘系滿意啦!+ F1 E8 u& t  O* ]
" W1 F# f8 b0 ?6 B5 \$ c! t
最後系林冲相送下,離開酒店,番歸!5 _2 P0 Q% R% i- e4 e  f
0 \) \, Z" v/ ]
[attach]55038[/attach][attach]55039[/attach]
: D6 |6 g$ ]  y) U' ~' G! @, S; N8 y& |) Y0 U1 W

作者: htznufe    时间: 2013-5-11 00:30
沙发
作者: htznufe    时间: 2013-5-11 00:34
沙发
作者: ll_010    时间: 2013-5-11 00:59
皮肤太差
作者: 自由_型男    时间: 2013-5-11 02:32
天使般的容貌
作者: 东莞霸王    时间: 2013-5-11 10:41
不错啊,我顶!
作者: ggyysy    时间: 2013-5-25 22:36
神出鬼没的打酱油

欢迎光临 (http://xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2