标题: 熊猫场师姐级小芳令我感受到莞式一条龙服务 [打印本页]

作者: ALEX--    时间: 2013-4-29 03:41
标题: 熊猫场师姐级小芳令我感受到莞式一条龙服务
一直以来玩SN 都系玩得清纯型既、说真都玩佐几年都未知老死日日強調既莞式一條龍服務!每次去到深圳都話:哎哎,去東莞玩條龍服務啦!
" S8 {0 i' a" N" y4 o玩佐甘多次未真正去玩過服務!因為都系選D年輕啱做⑤甘耐既!所以一直入去都唔玩咩服務,就系入去做愛,出水沖個涼就出黎……
: t$ U+ X: ^5 N' E$ k' H: u, L+ c1 g, B, c; J' P
哈哈,呢去過去唔同啦,熊猫场傳說中既師姐級小芳令我正在感受到東莞真正既條龍服務,呢次功熊貓推薦、真系唔枉我識得他甘多年
. q5 ^; P0 @2 q3 S" a3 K3 X( I師姐小芳睇起身都好年輕同清純,最重要既就系師姐級既,功夫一流同服務態度非常勁....下次過去一定要玩她多一次,值得推薦一下,系熊貓微信拿幾張相俾大家睇睇

' n9 W6 D' s' |[attach]53773[/attach]
  d: _- ?8 K& U( n8 ~+ {& f! f
$ x( I0 d4 C* U0 F[attach]53772[/attach]! \) p" E0 `; @  X. Y+ r: _
' I7 h# F& V* ~4 u! b. W; G
[attach]53771[/attach]
$ b: k5 g) s+ {
作者: pato7ac    时间: 2013-4-29 13:56
这个角度看,漂亮多了啊
作者: Jan    时间: 2013-4-29 17:11
srta4rta4tre
作者: ym5672    时间: 2013-4-29 18:52
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享 !
作者: ym5672    时间: 2013-4-29 18:52
作者: a87811017    时间: 2013-4-29 23:06
呢个真系唔错啊
作者: mylove36    时间: 2013-4-30 11:27
看图看真相
作者: luoluo5118    时间: 2013-4-30 12:24

欢迎光临 (http://xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2