标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!! [打印本页]

作者: 蒲恶狼    时间: 2013-4-11 02:07
标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!!
今朝早一訓起身打開微信就睇到熊貓動態發表幾張囡囡圖片、其中一個叫868既囡囡藝術照睇起身無錯!!!
# s9 N! H! x% _) ]' c! H# j熊貓中推薦話夠大波夠風騷,話服務都幾好!聽甘講好像都系 話中意滴類型甘...想住上次熊貓推薦621好無錯, G! Y6 }+ @5 n5 {3 [5 |! g! {
就無懷疑他既話、立即準備搭車過去!!!叫熊貓留定條囡,黎到天悅見到條囡年紀好像偏大,有滴失望,,,勝在有啵啦3 ~. o- }2 d7 f3 m3 _8 l
既然都留佐就進房啦,往往性福都系失望中出現!!!條囡好醒,服務種式少見呀,一進房間音樂一放立即豔舞跳起身、、、勁呢!
5 _2 p2 U, B1 c9 }2 t細佬經不起考驗硬佐起身,理你甘多!即起Q.瘋狂一覽壓到床上,囡囡都好配好瘋狂撫摸我全身,我系甘親對啵.他邊發出叫聲邊幫我脫彡. r2 e7 ?$ x$ F$ X* G
第一Q就甘樣乾柴烈火之下完成佐、接下來囡囡涼都唔洗。有幫我含住,系嘴巴既高溫之下細佬又由不得自己有硬佐起身……
5 A5 O4 H  f3 T兩個鐘出黎完成三Q,出來腳都軟佐,哎...我輸左俾條囡,下次再戰過啦!!!買單¥850搭車走人
6 N7 i2 [, l. O) ]8 D9 [
! r+ O9 M$ l/ G  Z1 W系熊貓微信相冊度拿兩張囡囡既藝術照分享俾大家睇睇
2 S, ~5 J! x8 g4 d9 Q' T% O) N1 {

, x6 ~: G$ t8 |9 u  |/ r, R[attach]50293[/attach]/ @, u; A0 [8 O  Z. U* r

& w' N1 {* P( x9 f, W# ~$ V. X" k[attach]50292[/attach]' V* Z# ^7 x  ^1 h1 [* ]

! a2 D* E: s5 v3 E2 n- z. U5 Y1 _[attach]50291[/attach]
. [% G/ k4 n' u6 O
6 W9 C/ B/ g9 X+ u0 f. }" k[attach]50290[/attach]
, b) @& l5 I6 a3 u5 j
作者: chengqi027    时间: 2013-4-11 04:30

作者: ym5672    时间: 2013-4-11 06:42
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: pato7ac    时间: 2013-4-11 09:32
不错不错
作者: s.clear    时间: 2013-4-11 22:37
感觉很风骚
作者: koko1    时间: 2013-4-11 22:55

作者: swq8311    时间: 2013-4-12 02:01
谢谢分享,看看去
作者: fscocacola    时间: 2013-4-12 12:42
有女人味
作者: 七杀    时间: 2013-4-12 19:46
果然够淫荡啊

欢迎光临 (http://xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2