标题: HH熊猫场俾我再一次既震撼,服務超OK既A33號 [打印本页]

作者: callmew    时间: 2013-3-18 03:38
标题: HH熊猫场俾我再一次既震撼,服務超OK既A33號
前日我帶咗幾個朋友去佐cp多囡嘅名場之一:匯華天悅。上到4樓,熊貓經理帶入房,即刻睇女,第一批朋友已經揀到,我再睇睇二批,呢一批見到一個烏黑的長頭髮笑容甜嘅女仔,感覺唔錯,就要佢喇,A33號。4 `! \, B9 \- W0 T" ?
+ g$ G6 u1 K  I* j9 k+ i
入到房,關門,睇到女仔系穿拖鞋,幾有性格,哈哈,我開始自己脫衣服,A33號話要幫我脫,我也幫佢脫,大家都脫光之後,佢有d怕丑,抱住我,其實佢抱住我佢嘅手一陣就放到我細佬度抓住玩,原來系悶騷型嘅,抱咗一陣就先去沖凉,做服務,本來系呢度佢想幫我跪住吹出來,不夠我話想做一次先。女仔好聽話,昨晚服務,我返到床上等佢沖完凉。% w. ^& ]: l8 h0 v
4 C# o" B! C' C# f: l, y* R
A33號沖完涼到床上時,我已經迫急不及待抱住佢要先做一次先,女仔拿出套幫我戴上,推我落躺在床上,騎上嚟,一開始就坐蓮姿勢,有d難以駕馭,系上面前後上下打轉,十分主動,我好中意,不過我就快出時,即刻叫停,由我主動,女仔嘅叫床聲音比較自然,唔喺裝出嚟,好有吸引力,真喺唔錯,跟住換幾個姿勢,女仔比較聽話,換乜姿勢都相當配合,抱住佢做時聞到佢頭髮香味十分清爽,最後我嘅千萬子孫出咗系坐蓮呢個姿勢!% ]8 c$ P- {& ^# [$ {4 S* }
5 F& s% g' h$ d
; s: Z" b; }% L
之後d情節就省略喇,A33俾我嘅感覺真系有得贊,服務好,聽話又主動。果然系CP大場,我既主場。) i. e" F! S, [
夠鐘出來啱好撞到匯華天悅7點既花街、於是拿出手機偷拍幾張!哈哈,俾熊貓經理捉到我拍照,驚喜既系他不但無叫我刪佐、仲教我滴絕活……' Q2 U, Q' E9 ^/ [3 a/ h

& P8 ?$ H/ r' M+ i我既菜A333 A% [' ?8 `' E
[attach]46131[/attach]
% i2 E% ^6 v, A  p3 S4 f- J! @$ F2 Z& {/ W: o4 l
花街偷拍(最後清晰那張仲系熊貓拍俾我既)# g9 B, V  ^1 b, k: W. T; v
[attach]46128[/attach]2 C: ~+ N; ]# f5 \
' s" C: \/ d8 Z8 K
[attach]46129[/attach]! b, l2 }* W5 Y1 m1 Q5 j6 h
/ l  U9 G7 K& f$ H% r
[attach]46130[/attach]
; `" A% a0 k6 ?
作者: jackie1018    时间: 2013-3-18 04:27
感谢分享
作者: djj193    时间: 2013-3-18 07:45
dd
作者: 2282142718    时间: 2013-3-18 09:13
还行吧
作者: dongfanemo    时间: 2013-3-18 10:53
看图
作者: ziyuang    时间: 2013-3-18 12:06
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶
作者: rikeyli    时间: 2013-3-18 13:20
多少前一位
作者: chengqi027    时间: 2013-3-18 15:18

作者: 寻爱觅性    时间: 2013-3-18 15:20
唔错唔错
作者: の跟着感觉走    时间: 2013-3-18 15:27
蒲友网
' V) W1 B$ u6 L* G' ]
作者: ym5672    时间: 2013-3-18 18:43
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: gulong996    时间: 2013-3-18 18:54
好地方………牛……
作者: bright85    时间: 2013-3-19 19:58
kantu
作者: 野狼人静    时间: 2013-3-21 11:36
OL装没有啥吸引力

欢迎光临 (http://xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2