标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!! [打印本页]

作者: 蒲恶狼    时间: 2013-4-11 02:07
标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!!
今朝早一訓起身打開微信就睇到熊貓動態發表幾張囡囡圖片、其中一個叫868既囡囡藝術照睇起身無錯!!!7 E3 m; i9 a5 H% w
熊貓中推薦話夠大波夠風騷,話服務都幾好!聽甘講好像都系 話中意滴類型甘...想住上次熊貓推薦621好無錯
. T8 f* l1 K7 H9 P2 M就無懷疑他既話、立即準備搭車過去!!!叫熊貓留定條囡,黎到天悅見到條囡年紀好像偏大,有滴失望,,,勝在有啵啦
& K% C+ {. m% u3 R: a' S既然都留佐就進房啦,往往性福都系失望中出現!!!條囡好醒,服務種式少見呀,一進房間音樂一放立即豔舞跳起身、、、勁呢!4 _$ k& V, P' X' I# M. i1 U
細佬經不起考驗硬佐起身,理你甘多!即起Q.瘋狂一覽壓到床上,囡囡都好配好瘋狂撫摸我全身,我系甘親對啵.他邊發出叫聲邊幫我脫彡
# b1 L5 z8 b. K, v第一Q就甘樣乾柴烈火之下完成佐、接下來囡囡涼都唔洗。有幫我含住,系嘴巴既高溫之下細佬又由不得自己有硬佐起身……
7 v8 \& s! X, E( Q% y兩個鐘出黎完成三Q,出來腳都軟佐,哎...我輸左俾條囡,下次再戰過啦!!!買單¥850搭車走人; {5 I4 Z2 w- c/ l* ~6 l! }
$ C" [9 u* y; D' S1 k& C9 U7 t% L
系熊貓微信相冊度拿兩張囡囡既藝術照分享俾大家睇睇

& V- v- ^+ N: T6 i9 W9 X% k, |, t
6 T5 |( v; [" s6 g$ T! Z: D, G[attach]50293[/attach]% [( V0 s1 p* ^, R
1 e7 r7 {5 b( r  w7 ]' y
[attach]50292[/attach]
$ t% P8 B: d+ ~7 p  Q9 p# V
9 x: O* C2 p) b1 j[attach]50291[/attach]* ~1 b  K2 ~% ^/ u& w) q  g8 K

4 E/ b4 T2 K! w3 W( {# {) X[attach]50290[/attach]
: f! l: l; U9 l4 f2 T
作者: chengqi027    时间: 2013-4-11 04:30

作者: ym5672    时间: 2013-4-11 06:42
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: pato7ac    时间: 2013-4-11 09:32
不错不错
作者: s.clear    时间: 2013-4-11 22:37
感觉很风骚
作者: koko1    时间: 2013-4-11 22:55

作者: swq8311    时间: 2013-4-12 02:01
谢谢分享,看看去
作者: fscocacola    时间: 2013-4-12 12:42
有女人味
作者: 七杀    时间: 2013-4-12 19:46
果然够淫荡啊

欢迎光临 (http://xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2